Advocaten

Advocaat Arthur Hansen

Arthur studeerde rechten in Rotterdam. Na een begin in de advocatuur stapte Arthur als bedrijfsjurist over naar een grote pensioenverzekeraar. Oude liefde roest niet, en daarom keerde hij na na enkele jaren terug in de advocatuur. Eerst in Breda en daarna in Rotterdam. Samen met Hans Bakker heeft hij het kantoor Avinci Advocaten opgericht om zich te kunnen richten op de rechtgebieden waar Avinci Advocaten rechtsbijstand biedt.

Op het hockeyveld speelt Arthur, net als in zijn werk, liever de bal dan de man. Kruipt het liefst in de huid van de hulpzoekende ondernemer. Is betrokken, resultaat gericht, en is sparringpartner voor de ondernemer. Advocaat in bedrijfsrecht, ondernemingsrecht en intellectuele eigendom, bedrijfadvocaat in Rotterdam

Arthur Hansen heeft een voorliefde voor ondernemingsrecht en Arbeidsrecht. Heeft een jarenlange ervaring in het opstellen en beoordelen van Contracten. Procedeert geregeld over vraagstukken van Intellectuele Eigendom (merkrecht, auteursrecht en handelsnaamrecht). Met incasso zaken heeft Arthur veel ervaring – hij weet snel en rechtvaardig uw geld terug te vorderen op de juiste manier.

Salva-Mehtash-131

Hans Bakker, Advocaat

Hans studeerde journalistiek in Zwolle en rechten in Amsterdam. Het bleek al snel dat de partijdigheid van de advocaat beter bij hem past dan de rol van objectieve waarnemer die de journalist heeft. Sinds de afronding van zijn studies in 1996 is hij werkzaam in de advocatuur, eerst in Amsterdam en later in Breda. Sedert de oprichting was hij advocaat bij Avinci Advocaten. Thans is hij als adviseur aan kantoor verbonden en staat hij als “lawyers’s lawyer” de advocaten van Avinci Advocaten met raad en advies terzijde op de rechtsgebieden waar Avinci Advocaten zich in het bijzonder op richt.

Buiten zijn werk is Hans een actief sportduiker en brengt hij menig uurtje onder water door. Naast de Hollandse wateren is de Rode Zee een van zijn favoriete bestemmingen. Hans is de initiatiefnemer achter Dutch Debts – zijn ervaring is dat incasso zaken veel sneller en efficiënter kunnen en zijn visie om uw geld zo snel mogelijk terug te vorderen is ongeëvenaard.

Hans-Bakker