No Cure No Pay

No Cure No Pay mogelijkheden

Dutch Debts werkt op basis van diverse varianten in het incasso traject, waaronder het No Cure No Pay principe (vanaf bedragen hoger dan € 10.000,–) en het No Win No Fee principe.

Door deze twee Dutch Debt Deals heeft de klant zicht op duidelijkheid en wat hem te wachten staat. Onze tarieven, uitleg en deals vindt u op onze pagina’s.

 

Het incasso traject bij Dutch Debts is korter dan bij een regulier incassobureau omdat de ingeschakelde advocaten de zaak oppakken vanaf de eerste sommatiebrief, het beslag leggen en de procedure inzetten tot en met het verkrijgen van het toewijzend vonnis en het daadwerkelijk incasseren van de vordering.

Hierdoor bespaart u veel tijd en wordt uw vordering sneller betaald. 

Incasso voor particulieren:

Voor particulieren heeft Avinci Advocaten een bijzondere tariefstelling, namelijk op basis van ‘no cure less pay’. Dit houdt in wij tegen een vast basisbedrag aan de slag gaan. Over het behaalde resultaat berekenen wij aanvullend een percentage van?. U maakt dus alleen extra kosten ingeval van een gunstige afloop. Uiteraard moet uw zaak daarvoor wel geschikt zijn. Wij beoordelen graag gratis en vrijblijvend uw zaak.

 

Voor tarieven zie onze aantrekkelijke Dutch Debts Deals.

Problemen met Incasso's? Dutch Debts heeft kennis van contracten.

Problemen met Incasso’s? Dutch Debts heeft kennis van contracten.