Algemene Kosten

Wij houden van duidelijkheid. We willen weten waar we aan toe zijn en u ook. Geen verrassingen achteraf maar inzicht in de kosten vooraf.

Algemene kosten:

  • Per dossier (dossierkosten) € 75,– (ex btw) per geval, en aanvullend een ‘no win, no fee’, ‘no cure no pay’ of ‘no cure less pay’ regeling.
  • De zogeheten ‘out of pocket’ costs, dus de kosten van derden zoals griffierrecht en deurwaarderskosten zijn voor uw rekening of voor uw debiteur, afhankelijk van de afspraak of deal.
  • Wij brengen uw debiteur geen exorbitant hoge incassokosten in rekening. Onze incassokosten zijn conform de in de wetgeving en rechtspraak geldende regels.

Overige tarieven en percentages die berekend worden vindt u onder de button: Overige Tarieven.

  • Wij ondernemen pas gerechtelijke stappen zodra deze kosten zijn betaald en op onze rekening zijn ontvangen. In geval van toekenning of openbare verkoop zijn deze kosten voor uw debiteur, zodat u deze hier kunt verhalen. Alle extra kosten die gemaakt moeten worden zijn voor de rekening van de debiteur. We houden ons aan een strak tijdschema en nieuwe stappen nemen we direct, tenzij ze voor uw rekening zijn, dan nemen we eerst contact met u op. Als de debiteur betaalmogelijkheden wil bespreken, nemen we uiteraard contact met u op en adviseren we u. Uiteraard staan we u bij alle stappen in deze zaak bij.