Faillisement

Het klinkt tegenstrijdig om faillissement aan te vragen tegen uw klant of zakenpartner. U wilt natuurlijk dat uw zakenpartner betaald en niet failliet gaat zodat u de laatste in de wachtrij staat als eisende partij. Toch is het een heel effectief middel. In Nederland zijn er twee soorten verweer tegen de faillissement aanvraag:

  • de bankrekening wordt betwist
  • er zijn geen andere schuldeisers. In dit geval zal uw zakenpartner er alles aan doen om faillissement te voorkomen en zo snel mogelijk uw rekening betalen.

Dutch Debts biedt u voor een vast tarief van € 900,– ex btw de mogelijkheid van prioriteit boven andere schuldeisers van uw zakenpartner. De aanvraag van faillissement geeft direct prioriteit boven andere schuldeisers en uw zakenpartner zal er alles aan doen om faillissement te voorkomen en u als eerste betalen. Voor dit bedrag zal Dutch Debts voor al het papier werk zorgen zoals de aanvraag van failliesement bij het juiste gerechtshof, het benodigde papierwerk, de juridische kosten die betaald moeten worden en dat de procedure in het geheel begeleid wordt door een uitstekende advocaat.

Met dit krachtige middel hoeft u geen andere kosten te betalen en geeft u een enorme voorsprong op de andere crediteuren.

 

Faillissement aanvragen

Faillissement aanvragen