Incasso Diensten

 

 

Wat is nu het grote verschil tussen een gewoon incasso bedrijf en een incassobedrijf onder beheer van advocaten? Dat zullen we u haarfijn uitleggen. Een incassobedrijf onder beheer van advocaten boekt direct resultaat doordat alleen advocaten beslag kunnen leggen, procederen en faillissement kunnen aanvragen. De doortastende manier van beslag leggen en directe aanpak van procederen, zorgt ervoor dat het geld waar u recht op hebt, zo snel mogelijk op uw bankrekening staat. Niet alleen de correspondentie maar vooral de directe aanpak zorgt ervoor dat een incassobureau geleid door advocaten tot veel grotere resultaten leidt.

Een advocaat kan conservator beslag leggen op de bankrekening, inboedel of het onroerend goed van de wanbetaler. Dat kan een gewoon incasso bureau niet. Een advocaat kan faillissement aanvragen, en daar is een gewoon incasso bureau ook niet bevoegd toe. Een advocaat kan direct procederen waardoor er tijd bespaart wordt en uw geld eerder op uw bankrekening staat.

Feiten waar men niet omheen kunt. Bovendien weten de advocaten van Dutch Debts als geen ander hoe ze precies moeten procederen waardoor u eerder uw resultaat boekt. Met onze ervaring pakken wij incassozaken veel effectiever aan en weten welke stappen wij moeten ondernemen.

Immers wij weten: recht hebben is nog geen recht krijgen. We gaan het geld voor u binnenhalen en dat doen we op de meest juridisch efficiënte wijze.

En er is nog een feit: advocaten weten als geen ander hoe ze kunnen ze de relatie met een bestaande klant in stand kunnen houden en moeten onderhandelen om sneller tot een oplossing te komen. Kortom: advocaten hebben meer ervaring met het succesvol afsluiten van het eindtraject.

Dutch Debts lost zaken op.

Dutch Debts lost zaken op.