Faillissement aanvragen

Faillissement

Het klinkt tegenstrijdig om faillissement aan te vragen voor uw klant of handelspartner. U wilt natuurlijk dat uw zakenpartner betaalt en niet failliet gaat zodat u de laatste in de wachtrij staat als eisende partij. Toch is het een heel effectief middel. In Nederland zijn er twee soorten verweer tegen de faillissement aanvraag:

  • de bankrekening wordt betwist.
  • er zijn geen andere schuldeisers. In dit geval zal uw zakenpartner er alles aan doen om faillissement te voorkomen en zo snel mogelijk uw rekening betalen.

Dutch Debts biedt u voor een vast tarief van € 900,– de mogelijkheid van prioriteit boven andere schuldeisers van uw handelspartner. De aanvraag van faillissement geeft direct prioriteit boven andere schuldeisers en uw zakenpartner zal er alles aan doen om faillissement te voorkomen en u als eerste betalen. Voor dit bedrag zal Dutch Debts voor al het papier werk zorgen zoals de aanvraag van faillissement bij het juiste gerechtshof, het benodigde papierwerk, de juridische kosten die betaald moeten worden en dat de procedure in het geheel begeleid wordt door een uitstekende advocaat.

Met dit krachtige middel hoeft u geen andere kosten te betalen en geeft u een enorme voorsprong op de andere crediteuren.

Als pressie middel kunnen wij namelijk dreigen met en zelfs daadwerkelijk het faillissement van de wanbetalende debiteur aanvragen. Dit leidt doorgaans tot zeer snelle betaling.

Alleen een advocaat kan het faillissement van uw debiteur aanvragen of een verzoekschrift indienen voor het leggen van een conservatoir beslag (beslag voor vonnis): beide zeer effectieve incassomaatregelen. Ook zijn wij niet beperkt in de hoogte van de vordering welke wij voor u naar de rechter kunnen brengen. Gemachtigden (zoals deurwaarders, incassobureau’s en juristen) kunnen u slechts bijstaan bij het Kantongerecht, welke bevoegd is voor vorderingen tot € 25.000. Wij kunnen u, als advocaat, daarnaast ook bijstaan voor vorderingen van boven € 25.000 welke exclusief door de Rechtbank behandeld worden.

Problemen met Incasso’s? Ons team staat klaar om problemen daadkrachtig aan te pakken en op te lossen.