Professionaliteit

Professionaliteit

De correspondentie en uitvoer van de werkzaamheden van Dutch Debts komt zeer professioneel over. Vanaf het moment dat wij de zaak beoordeeld hebben, in gang zetten en duidelijke afspraken gemaakt hebben – wordt de wanbetaler professioneel benaderd. Vanaf de eerste sommatiebrief en de procedure inzetten tot en met het verkrijgen van het toewijzend vonnis en het daadwerkelijk incasseren van de vordering.

Krachtige combinatie

Dutch Debts wordt uitgevoerd door ervaren advocaten die hun sporen verdiend hebben in het bedrijfsleven. Onze werkwijze is kort en krachtig: we bekijken de situatie, bespreken met de cliënt de gewenste aanpak en voeren het direct en effectief uit.

Wij behalen de beste resultaten door de voordelen van minnelijke incasso te combineren met de doeltreffendheid van gerechtelijke incasso maatregelen. Onze insteek is altijd tot een minnelijke oplossing te komen met uw debiteur, waarbij de relatie in stand blijft. Wanneer dat helaas niet mogelijk blijkt, schakelen we direct door. De kosten van onze werkzaamheden zullen wij altijd op uw debiteur trachten te verhalen.

Dutch Debts lost zaken op.

Dutch Debts lost zaken op.